Pijltje vorige blogbericht Brandcube digital creation

Volgend verhaal

Pijltje volgende blogbericht Brandcube digital creation

Brandcube is op zoek naar problemen!

Brandcube 2017-05-31 10:13:19

We hebben een mooie actie!

Brandcube kan klanten hulp bieden bij het vereenvoudigen en oplossen van interne uitdagingen. Vaak zijn dit uitdagingen die te maken hebben met inefficiënte processen, kennisdeling of verouderde programmatuur. Organisaties proberen deze uitdagingen ook vaak intern op te lossen, waardoor bepaalde expertise van buitenaf niet zal worden ingezet. We ontdekken pas mogelijke oplossingen als we gaan praten. 

 

Daarom willen we graag alle start-ups, mkb’ers, maar ook grotere corporates uitnodigen om vrijblijvend een uurtje met ons te brainstormen

 

Op deze manier kunnen wij onze kennis en ervaring spiegelen aan jullie interne uitdaging, waarschijnlijk komen we zo samen tot goeie ideeën als we in gesprek zijn.

 

kas brainstorm brandcube

 

Brandcube optimaliseert bedrijfsprocessen met nuttige, maatwerk tools (software) tegen eerlijke prijzen.

 

Gedurende deze sessie brengen we gezamenlijk de verschillende problemen en uitdagingen in kaart en brainstormen we over de perfecte oplossing. Denk bijvoorbeeld aan kennis van je personeel of klanten die niet is vastgelegd, systemen die niet met elkaar communiceren of een enorme planningsuitdaging. Dat zijn precies de problemen die we met onze maatwerk software kunnen oplossen.

 

De waarde van ervaring

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal maatwerk oplossingen en tools gemaakt voor onze klanten. Bijvoorbeeld chatbots, complete CRM-systemen, sociale intranetten en projectsoftware. Dankzij onze ervaring kunnen we bepaalde standaard componenten hergebruiken en kunnen we dit aanvullen met maatwerk software, waardoor we voor bedrijven een financieel aantrekkelijke maatwerk oplossing kunnen bieden. Kortom, we maken het werk voor de gebruikers een stuk leuker en we besparen onze klanten vele FTE’s door handige systemen te ontwikkelen voor een eerlijk bedrag.

 

Neem nu contact met ons op om te sparren over de uitdagingen in jouw organisatie en profiteer van een uur lang brainstormen met de specialisten van Brandcube.

 

Één uur gratis brainstormen met Brandcube en samen de diepte induiken 

mans bernard brandcube design

Wat doen jullie precies?

Waar we momenteel mee bezig zijn? We ontwikkelen een applicatie voor grote nieuwbouwprojecten. Ook werken voor een grote corporate (Spotta) aan een platform met maandelijks miljoenen sessies. We bouwen CRM-systemen en sociale bedrijfsplatformen die organisaties ondersteunen om interne processen te stroomlijnen en automatiseren. Daarnaast werken we ook aan slimme chatbots.

 

Dat alles doen we met de technologie die het beste bij de wijze van gebruik past: NodeJS, MongoDB, React en React Native. Voor PHP/Laravel en Angular draaien we onze hand ook niet om.

 

Genoeg perspectieven, dus haak ons aan en vertel over de kansen die jullie intern willen benutten of de innovatieve projecten waar jullie mee bezig zijn.

 

Tot snel!

 

Wij zijn Brandcube, digital creation. We werken graag samen met onze klanten aan digitale oplossingen die iets toevoegen aan een positief bedrijfsresultaat. We krijgen vaak van onze klanten te horen dat we relaxed maar zeer professioneel zijn.