We zijn fan van constructieve en schaalbare oplossingen!

We trekken graag bedrijven naar de wereld van morgen middels de modernste technieken. “Belangrijk hierbij is dat techniek nooit het doel op zich is, maar enkel een middel. Er wordt gekeken naar de doelstelling van de klant en welke technische oplossingen daar het beste bij passen”. Denk aan; Wordpress, Laravel, Silverstripe, of een compleet maatwerk CMS, we hebben de kennis in huis en adviseren je graag. Op deze manier worden naast websites en shops ook handige applicaties ontwikkeld, bijvoorbeeld om (interne) bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Dit kunnen we allemaal in huis, zo designen we zelf uitnodigende user interfaces, coderen we pixel perfecte front-end en ontwikkelen we gehele back-end systemen.

Wat wij leveren

01. Uitnodigende digitale producten

Bij Brandcube zetten we jouw concept om tot een duidelijk en digitaal product. Heb jij een nieuw markt krakend idee? Of heeft jouw design nog technische realisatie nodig? Wij staan klaar voor je.

Kom een keer sparren

02. Fijn design

Wij houden van verse en strakke designs die bij deze tijd passen. Daarom zijn we constant op de hoogte van de nieuwste design trends en hoe wij ons zelf hierin kunnen vernieuwen en innoveren.

Bekijk onze designs

03. Verse code

In ‘The Cube‘ wordt door meerdere developers technisch ontwikkeld, zowel front als back-end. We gebruiken de laatste technieken om een bijzondere ervaring neer te zetten. Een product dat werkt. Simpel is niet altijd goed, maar goed is altijd simpel!

Zie onze code in actie

04. OPLEVERING IS GEEN EINDPRODUCT

Nadat we de oplevering samen hebben gevierd, blijven we werken aan een beter product. Om een steeds betere gebruikerservaring te creëren, gaan we het gebruik meten en analyseren. Uit deze data trekken we gezamenlijke learnings en sturen we bij.

Bekijk onze eindproducten

Diensten van Brandcube

01. BUSINESS DEVELOPMENT EN STRATEGIE

Door voortdurend vooruit te denken, helpen we organisaties, bedrijven en investeerders innovatieve concepten te creëren voor nieuwe digitale producten en diensten.

 

02. GEBRUIKERSERVARING EN INTERFACE DESIGN

Onze producten onderscheiden zich door de toegankelijke en elegante designs. Wij ontwerpen met een duidelijke user-centered aanpak en polijsten onze interfaces totdat we apetrots zijn.

03. WEB DEVELOPMENT

Om het leven in onze ontwerpen te blazen, ontwikkelen we back-end infrastructuur en front-end interfaces. Techniek is voor ons nooit een doel opzich, maar een middel.

 

04. MOBILE APP DEVELOPMENT

Mobiele apparaten zijn onmisbaar geworden deze dagen. Om uw bedrijf in de handen van uw klanten te krijgen, bouwen we zinvolle en toegankelijke hybride applicaties.

Wij scrummen graag samen

AANLEIDING

We wilden meer doen in minder tijd en ontwikkelen naar de échte behoefte. Om daar naar toe te werken gebruiken we de Scrum methode. Scrum is een manier van werken en vooral van denken die wij omarmen.

 

SAMENWERKINGSVORMEN

Brandcube staat voor heldere communicatie én flexibiliteit om in te spelen op een veranderende omgeving. Daarom werken we bij Brandcube met Scrum voor alle development en design projecten. Job is gecertificeerd Scrum Master, om alle grip op het project te behouden. Scrum is een 'agile' projectmanagement methode die werkt met korte sprints om samen naar het ultieme resultaat te werken. De methode is gebaseerd op de wetenschap dat veranderingen in de vorm van wensen en inzichten altijd plaats zullen vinden. Daarnaast is het gewoon leuk en zijn klanten erg tevreden.

 

HEB JE EEN TECHNISCH PROBLEEMPJE?

WE FIXEN HET VOOR JE

Waar wij mee werken

Wil jij het verschil maken?

We worden altijd enthousiast om uitdagende projecten op ons te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Samen iets oppakken?

Start een project