We zijn een groep enthousiaste Designers en Developers en denken graag met je mee

Je kunt Brandcube met recht een fullservice internet bureau noemen. In onze 'cube' ontwerpen en bouwen we digitale producten waarbij je moet denken aan websites, shops en webapplicaties. Klanten kiezen vaak voor ons omdat we veel technische kennis van het web in huis hebben en 'mooie plaatjes' maken in de vorm van belevingswebsites, strakke User Interfaces en Mobile apps.

Na 5 jaar te hebben gewerkt vanuit Albergen zijn we vanaf de zomer van 2016 aan het werk gegaan in een prachtig nieuw pand in de oude Gelderman fabriek te Oldenzaal. Zo zijn we in die 5 jaar ook meegegroeid met een aantal klanten van ons.  Samen heb je een focus en wanneer je achterom kijkt, besef je na een tijdje dat er hele mooie resultaten zijn neergezet en dat je samen gegroeid bent naar een nieuw niveau met veel meer kennis. We zijn ook een typisch Twents bedrijf, daar zijn we trots op, zo proberen we meer te doen dan dat we beloven, zijn we nuchter en komen we onze afspraken na.

We zijn op het moment met 15 digitale specialisten; de één ontwerpt en de ander programmeert 'schone' code. We houden van (technische) uitdagingen en gaan net zo lang door totdat we je (en soms onszelf) laten verbazen. Ons plezier zit hem in de samenwerking met jou, daar worden we gelukkig van. Samen intensief samenwerken en innovatieve dingen ontwikkelen.

 

WAAROM

Wij geloven in de kracht, mogelijkheden en impact van 'digitaal' en willen hiermee het verschil maken door voor vooruitdenkende organisaties te werken.

 

HOE

Door de nieuwste technieken te mixen met de wensen van de klant om een ultiem resultaat te creëren.

 

WAT

We ontwikkelen fantastische websites en applicaties. Onze digitale creaties zijn een traktatie voor het oog en geven een gebruikerservaring die een band schept tussen merk en doelgroep.

Maak kennis met het team van Brandcube

Enthousiast, makkelijk in contact en we staan in de startblokken om jou verder te helpen. Daarnaast geloven we in korte lijntjes. Neem dus gerust contact op met Remi voor een technische vraag, of gewoon met Tom als je meer wilt weten over de Japanse keuken.

Kevin Oude Remmerink

Developer

Jordy Reith

Wereldreiziger

Michael Oostindjer

Stagiair

Wessel Perik

Stagiair

Gijsbert Möller

Projectmanager

Niek Hanterink

DESIGNER

Yoram de Langen

Back-end Developer

Jurriën Peters

Front-end developer

Wiebe Nieuwenhuis

Developer

Sverre Boer

Developer

Mans Booijink

Projectmanager & design

Jaap Scholten

Developer

Liset Jaczynski

Stagiair

Remi Buijvoets

Lead Developer

Niels Groot Zevert

Developer

Rick Lansink

Back-end Developer

Jarno Rutjes

Business Developer

Mikal de Langen

Developer

Rosan van Oers

Office Manager & Management Assistent

Bernard Kroekenstoel

Designer

Tom Oude Rengerink

Developer

Storm Banis

Stagiair

Bob ten Vergert

Test engineer

Sjors Roesink

Front-end Developer

Join the team

Geloof jij dat je de juiste ingrediënten hebt om Brandcube te versterken? We staan altijd open voor nieuw talent en bieden veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen! Kom in contact en hopelijk zitten we dan binnenkort aan de koffie. Je kunt Job ook altijd whatsappen of bellen op : 06-41047465

Een fijne plek vinden we belangrijk, daar ontmoeten en werken wij. We willen alsmaar blijven leren en doen dat graag samen doordat we ons aan elkaars kennis optrekken.

 

Brandcube studio

Where the magic happens

Onze vestigingen

Oldenzaal (hoofdlocatie)

Na 5 jaar te hebben gewerkt vanuit Albergen zijn we vanaf 2016 aan het werk gegaan vanuit een prachtig nieuw pand in de oude Gelderman fabriek te Oldenzaal.

 

Utrecht

Sinds kort hebben we ook een locatie in Utrecht (vlak bij het station) geopend. Vanuit hier kunnen wij dichter bij een aantal van onze klanten werken.

 

Zin in een kopje koffie?

We vinden het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Om gewoon te sparren over bijvoorbeeld de toekomst, innovatieve ontwikkelingen en hoe we daar samen het beste uit kunnen halen.

Naar de contact pagina