Interactieve website

Green Orange

We kregen de fantastische opdracht van Green Orange om 'their story' en data gedreven aanpak te vertalen naar een strakke en interactieve website. De eerste resultaten staan live en het fijne is dat er nog veel meer moois aankomt. We blijven namelijk doorontwikkelen in samenwerking met KERN, op naar de volgende sprint.

GreenOrange browser compressor

SAMEN SCRUMMEN

Voor sprint 1 hebben we gezamenlijk de user stories bepaald die we gaan opleveren in deze eerste sprint. Daarnaast hebben we de definition of done bepaald waarin afspraken staan op welk kwaliteitsniveau we elementen opleveren. 

In deze sprint van 8 weken is het grafisch ontwerp, het realiseren van de techniek en het creëren van content zoveel mogelijk parallel gelopen.

 

KENNIS DELEN

De mogelijkheid om te kunnen bloggen was onmisbaar voor de datagedreven marketeers, Green Orange is constant op zoek naar nieuwe technologische mogelijkheden en marketing strategieën en komen hierbij van alles tegen. De kennis die ze tijdens deze zoektocht vergaren wordt middels het blog dan ook gedeeld met anderen. Tijdens het ontwerp van de blog pagina hebben we voornamelijk de aandacht willen vestigen op de geschreven content, waardoor het rustige en goed leesbare artikelen zijn geworden met en schat aan informatie.

 

De verschillende cases van Green Orange worden op een speelse manier uitgelicht

 

Next steps

Zoals al aangegeven zijn we op dit moment de website aan het doorontwikkelen middels scrum, blijf het dus volgen!

 

Credits

De credits voor het ontwerp van de website gaan naar onze vrienden van Studio KERN.