Content platform

Het Slimme Werken

De wens was een schaalbaar content platform om kennis en inspirerende verhalen te delen over Het Slimme Werken. Tijdens de zoektocht naar een kwalitatief hoogwaarde (online) partner met digitale mindset en kennis hebben ze bij ons aangeklopt, dat resulteerde in een fijne samenwerking waar tijdens een tijdsbestek van 4 weken veel is gerealiseerd. De basis van de strategie is bedacht door Blink en Contict, wij geloven hierin en mochten de digitale producten realiseren die hierbij precies aansluiten.

"

CONTENT PLATFORM

Killer content is king. Het platform faciliteert in het kunnen delen van kennis over de nieuwste technologie om slimmer te werken en dit wordt ondersteund met cases uit de praktijk.

Slimme strategie doorvertaald naar een interactief content platform!

BEN JIJ KLAAR VOOR HET SLIMME WERKEN?

We hebben een slimme check gerealiseerd om te toetsen of jij al slim aan het werken bent met de technische mogelijkheden van nu! Vervolgens wordt er een maatwerk plan gemaakt om de nieuwste slimme mogelijkheden in de praktijk te brengen.

 

Het Slimme Werken Center is dé (fysieke) plek waar je volop inspiratie op kunt doen om nóg meer uit je werkdag te halen!

 

Mooi resultaat, een fantastisch opening van het Slimme Werken Center en mooie plannen voor de toekomst!