Website

Pain a la carte

HET INSPIREREN VAN BAKKERS EN CHEFS

Pain a la Carte is een uniek concept vanuit Grand Duet dat brood bakken overal mogelijk maakt. Ze stellen chefs en bakkers in staat om een eigen signatuur, beleving en creativiteit aan het broodconcept te geven. Door enkele stappen te volgen zal de doelgroep een waar broodmeester worden.

Men kan op de website terecht om de laatste nieuwtjes en recepten te bekijken en zullen hierdoor geïnspireerd worden door de hoeveelheid mogelijkheden. Wanneer de gebruiker geen of weinig ervaring heeft met het concept wordt er door middel van korte video's en teksten informatie verstreken, waardoor ze meteen enthousiast worden om aan de slag te gaan.

Pain a la carte home browser

HET PROCES

Aan ons was de taak om dit unieke concept door te voeren in zowel het design als de technische realisatie van de website. Naar aanleiding van de bestaande website, moest er een nieuw en fris ontwerp worden gemaakt. Tijdens dit proces zijn de functionaliteiten omgezet tot een schone en simplistische user interface. Binnen één oog opslag moet te zien zijn wat het doel is van de website. Dit hebben we behaald door middel van een one-pager met daarnaast een pagina om inspiratie op te doen. Hierdoor wordt het voor de gebruiker makkelijk gemaakt om binnen zo min mogelijk stappen hun doel te bereiken.

De volgende stap is het realiseren van de functionaliteiten en het ontwerp. Hierbij zijn eerst de designs omgezet naar templates, deze zijn toen gekoppeld aan het CMS. De beheeromgeving is zo ingericht dat de beheerders heel eenvoudig content kunnen wijzigen en toevoegen, voor zowel de Nederlandse als Engelse website.