Web applicatie

Publ.sh

Publ.sh is een reader platform voor het bekijken van digitale folders.

De tool haalt waardevolle data uit het gedrag van lezers die de online publicatie bekijken middels het platform. Dit bied veel inzichten waardoor winkels relevanter kunnen zijn in het aanbieden van producten middels de online folder.

Er wordt na analyse hiervan ook advies gegeven aan winkels om op bepaalde momenten specifieke producten te tonen of meer aandacht te geven in de folder wanneer blijkt dat hiervoor veel interesse is. Op deze manier wordt de publicatie relevanter voor de lezers dat resulteert in een hogere conversie voor de winkels. 

Publsh mockup 2

Middels de Publ.sh tool kan er dus voorspeld worden wat klanten in de toekomst gaan kopen en met deze data informatie kan er slim op de behoefte ingespeeld worden.

Wij streefden ernaar om de oneindige technische funtionaliteiten van het platform,¬†intu√Įtief¬†te laten gebruiken door de 'lezer' in de reader en 'auteur' binnen de de adminomgeving. Dat is gelukt!

We wilden de lezer een optimale 'online' leeservaring bieden

We waren enorm enthousiast toen ons gevraagd werd om mee te denken tijdens deze gehele realisatie. Eerst hebben we de gehele admin omgeving bedacht, ontworpen en front-end gecodeerd. Omdat de admin omgeving van het platform actief gebruikt wordt door duizenden 'auteurs', moest dit enorm gebruikersvriendelijk worden uitgedacht en ingericht.

Vervolgens hebben we de reader, die de lezers zien tijdens het bekijken van een publicatie, grafisch ontworpen. Deze User Interface hebben we zo 'schoon' mogelijk gelaten om de publicatie goed naar voren te brengen. De reader heeft een aantal handige functies om het leesplezier te optimaliseren, denk dan bijvoorbeeld aan een nachtmodus!