Interactieve website

Steggink

Steggink Bouwbedrijf, bouwers van kwaliteit. Het doel is om de kernwaarden 'kwaliteit en vakmanschap' door te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardige website voor het bouwbedrijf met ruim 70 man personeel.

 

HOE DAN?

Om het vakmanschap van het personeel goed naar voren te laten komen hebben we een aantal fotoshoots met werknemers in actie gehouden. Het resultaat is een website die het verhaal van Steggink door middel van een beleving verteld.

De kwaliteit van Steggink zit voornamelijk in het personeel maar is ook zeker zichtbaar in de opgeleverde projecten. Deze projecten verdienen het om aandacht te krijgen. We hebben de ruimte gecreëerd om de opgeleverde projecten waar zij trots op zijn uit te lichten op verschillende plekken in de website.

steggink screenshot

De wens was er om de kernwaarden 'kwaliteit en vakmanschap' ook middels de website uit te stralen

LOCATIES VAN OPGELEVERDE PROJECTEN

Steggink heeft de mogelijkheid per opgeleverd project om de locatie op mooie wijze uit te lichten zodat potentiële klanten de kans krijgen om deze kwaliteitswerken te bezichtigen op locatie.

 

MEER DAN 50 JAAR ERVARING

Al doende leert men. Door de jarenlange ervaring van het bouwbedrijf hebben ze dan ook een mooie geschiedenis opgebouwd. Deze ervaring en geschiedenis hebben we op visuele wijze laten zien in een tijdlijn met belangrijke momenten uit de geschiedenis. De bezoeker van de website krijgt zo een goed beeld van de oorsprong en identiteit van het bedrijf dat een en al kwaliteit uitstraat.

 

STUDIO FOTOGRAFIE

Om de website visueel aantrekkelijker en persoonlijker te maken zijn er fotoshoots gemaakt van werknemers in actie. Dit geeft de gebruiker meer sfeerbeleving en ze krijgen een kijkje in 'hoe Steggink te werk gaat'. We wilden namelijk de kernwaarden 'kwaliteit en vakmanschap' van het bedrijf goed naar voren laten komen, deze kernwaarden straalt het personeel ook uit vandaar dat we onze fotografie hebben gericht op de mensen van het bouwbedrijf.