Webshop

Tegels van Toen

Webshop Tegelsvantoen.nu

Brandcube heeft in samenwerking met VOLT en Bert de nieuwe webshop van Tegelsvantoen.nu mogen realiseren. In het voortraject heeft VOLT het merk Tegelsvantoen.nu opnieuw gepositioneerd, dit resulteerde in een nieuwe merkstrategie en scherpe formulering van de doelgroep.

De uitdaging was vervolgens om deze doelgroep in te laten zien dat het authentieke tegeltje perfect gecombineerd kan worden in een modern interieur. Met dit gegeven is Bert aan de slag gegaan met het vernieuwde design. Het resultaat: een modern design met een “authentieke touch”, waarbij de herkenbare stijl van Tegelsvantoen.nu gehandhaafd is gebleven.

Tegelinspiratie

Voor de bezoeker is het lastig om een voorstelling te maken van het eindresultaat. Daarom moet de bezoeker van de webshop ook veel inspiratie op kunnen doen. Tegelsvantoen.nu speelt hier op in door zogenaamde inspiratieboeken (blogs) toe te voegen. Een inspiratieboek laat binnen een bepaalde categorie meerdere inspiratiebeelden zien en geeft de bezoeker ook daadwerkelijk de mogelijkheid om het product vervolgens te kopen in de webshop.

Een maatwerk admin-omgeving waarmee de webshop erg gemakkelijk is te onderhouden.

Een authentiek modern resultaat

Het resultaat is een compleet vernieuwde en eenvoudig te beheren webshop waar naast het product, ook de tegelkenner “Dave” centraal staat. Dave voorziet de bezoeker van advies en komt waar nodig zelf bij de webshopper langs om specifieke wensen te bespreken.Wanneer een bezoeker zich eenmaal heeft laten inspireren, heeft deze vervolgens ook de mogelijkheid om een sample aan te vragen, zodat hij/zij zelf de kwaliteit en de uitstraling van het product kan bewonderen. 

Tegels van Toen browser

 

Highlights:

 

  • Zeer eenvoudig te beheren: Silverstripe (open source) i.c.m. Brandcube Skin en maatwerk shopmodule.
  • Inspiratieboeken met koppeling naar de webshop
  • Product samples aanvragen
  • Duidelijke navigatiestructuur
  • Verschillende betalingsmethoden
  • Kortingscodes toevoegen