Corporate Website

Topicus

Dit is het moment

Topicus, de ICT-dienstverlener uit Deventer die het allemaal net even anders doet, is actief in de sectoren Finance, Zorg, Onderwijs en Overheid. Topicus 'eigenwijze' manier van werken betekent geen ingewikkelde projectmethoden en onnodig management. Door het werken in kleine teams, de modernste technieken en uitgebreide domeinkennis maken ze de finance-, zorg-, onderwijs- en overheidsmarkt een stukje beter. Dit doen ze met ruim 600 medewerkers, fantastisch om als Brandcube mee samen te werken.

 

Interactieve video

Met een mooi stuk techniek maakt de bezoeker op de homepage direct kennis met de verschillende werkvelden van Topicus. De lopende massa (maatschappij) wordt vertegenwoordigd door een aantal personen waarbij de impact van Topicus op deze 'levens' te beleven valt. Elk werkveld heeft een eigen karakter die je ziet terugkeren wanneer je dieper in het werkveld duikt. Door middel van motion-tracking worden de karakters de gehele video gevolgd en zul je ze niet uit het oog verliezen.

Het succes van een productie zit in de aandacht die wordt besteed aan details.

HONORABLE MENTION AWWWARDS

Awwwards is een ontmoetingspunt, waar webdesigners en developers vanuit de hele wereld zich verzamelen om samen inspiratie, kennis en constructieve feedback te delen over hoogwaardige websites.

 

De Topicus website is door de community van Awwwards beoordeeld met een 7,49. 

Award-lijst

Samenwerking

Door een goede en doelgerichte samenwerking met Topicus en betrokken partners: Studio KERN en Shoot The Rabbit, hebben we in een korte tijd een prachtig resultaat geleverd waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn. Er zullen constant verbeteringen aan de hand van nieuwe inzichten worden doorgevoerd, een mooie uitdaging!